Hva er forskjellen på oss og andre digitale markedsføringsbyråer? 

Vi skiller oss fra andre markedsføringsbyråer ved å ikke være et fullservicebyrå. Skal man bli best på noe, må man ha fokus. Vi skaper gode resultater for kundene våre ved å fokusere på det vi er skikkelig gode på, fremfor å bruke tid på litt av alt. Derfor tilbyr vi markedsføring på nett gjennom bruk av Google Ads, SEO og Sosiale Medier, som er vår kjernevirksomhet. Sammen med å tilby den beste leveransen for våre kunder, er vår målsetning å være det digitale markedsføringsbyrået i bransjen som er best oppfølging. Derfor er rådgivning en essensiell del av det vi leverer for våre kunder, uansett produkt eller kunde. Når du blir kunde hos oss får du en egen dedikert rådgiver, som følger deg gjennom hele samarbeidet og som sørger for at du vet hva markedsføringen genererer for din bedrift , hver eneste måned.

Ønsker du å vite mer om oss og hva vi kan hjelpe din bedrift med? Kontakt oss her.

piler

Spisskompetanse i alle ledd 

Uansett om du ønsker trafikk til nettsidene dine, økt konvertering eller bedre eksponering finner du all kompetansen som trengs for å lykkes med digital markedsføring hos oss. Som et digitalt markedsføringsbyrå med fokus på spisskompetanse jobber våre spesialister daglig med oppsett av annonser og optimalisering av digital annonsering for et bredt spekter av kunder i alle størrelser, innen mange ulike bransjer. De er ansvarlig for å skape gode resultater, og sammen med din rådgiver bistå med strategier og videre anbefalinger. Kontakt oss her om du ønsker å vite mer om hvordan vi jobber.

Hos oss har alle kunder sin personlige rådgiver til disposisjon. Rådgiveren sørger for å gi deg som kunde kontinuerlig oppfølging og lettfattelige rapporter slik at du hele tiden vet hva som skjer og hvilke resultater annonseringen genererer. Din rådgiver analyserer tiltak og resultater og passer på at dine investeringer er fornuftig. De jobber tett med produksjonsavdelingen for å oppnå de beste resultatene for deg, og vet hva som skal til for å lykkes digitalt. Les hvordan vi har hjulpet våre kunder med deres Les hvordan vi har hjulpet våre kunder med deres digitale satsning her.

team

 

Ønsker du vekst for din bedrift?

Kontakt oss i dag, så finner vi sammen frem til en løsning som vil gjøre både bedriften og tjenestene deres mer synlige på nett.      

 

analytics2