Om Solid Media - eksperter på digital markedsføring

 

Solid Media er et veletablert digitalt markedsføringsbyrå med kontor i Oslo. Vi kan digital markedsføring, og mener det er bedre å ha skikkelig peiling på noe enn å forsøke å være litt gode på alt. Derfor har vi gjennom mange år spesialisert oss på annonsering gjennom Google Ads, Sosiale Medier og SEO (Søkemotoroptimalisering). Ved bruk av målrettet og datadreven annonsering sørger våre eksperter for at kundene havner hos deg, og ikke hos konkurrentene dine. 

 

Vårt team er dine spesialister 

Uansett om du ønsker trafikk til nettsidene dine, økt konvertering eller bedre eksponering finner du all kompetansen som trengs for å kjøre vellykkede digitale kampanjer hos oss. Spesialistene våre jobber daglig med oppsett av annonser og optimalisering av eksisterende kampanjer for våre kunder. De er ansvarlig for å skape gode resultater som igjen rapporteres til din rådgiver som bistår deg som kunde med strategier og anbefalinger. 

Hos oss har alle kunder sin personlige rådgiver til disposisjon. Rådgiveren sørger for å gi deg som kunde kontinuerlig oppfølging og lettfattelige rapporter slik at du hele tiden vet hva som skjer og hvilke resultater annonseringen genererer. Din rådgiver analyserer tiltak og resultater og passer på at dine media investeringer er fornuftig. De jobber tett med produksjonsavdelingen for å oppnå de beste resultatene for deg, og vet hva som skal til for å lykkes digitalt. Les hvordan vi har hjulpet våre kunder med deres digitale satsning her.  

Ønsker du vekst for din bedrift?

Kontakt oss i dag for en uformell, hyggelig og forståelig prat, så finner vi sammen frem til en løsning som vil gjøre både bedriften og tjenestene deres mer synlige og attraktive på nett. 

Vil du vite mer?

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80