ads-header

GOOGLE ADS

Ønsker du å nå ut til kunder som ser etter tjenester eller produkter som du tilbyr? Da kan Google Ads annonsering være riktig kanal for deg. Solid Media er godkjent Premier Partner av Google og vi er spesialister på Søk-, Video-, Display- og Shopping- annonsering.

seo-header

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Våre SEO spesialister hjelper deg og din bedrift med å oppnå topplasseringer i det organiske søkeresultatet. Vi sikrer gode resultater ved å jobbe strategisk, strukturert og målrettet i tett dialog med deg som kunde.

some-header

SOSIALE MEDIER

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi deg og din bedrift med å nå målgruppen du ønsker. Alt vi gjør måles, og vi bruker innsamlet data til å tilpasse og optimalisere annonsene løpende for å oppnå best mulig resultat til enhver til.

Rådgivning_header-1

RÅDGIVNING

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg og din bedrift til å lykkes med digital markedsføring. De er ansvarlig for utvikling av strategier, analyser, rapportering og budsjettfordeling. Rådgiverne våre har god kommersiell teft, og sørger for at du som kunde til enhver tid har oversikt og kontroll, uansett hvilken tjeneste du har kjøpt av oss.

Vil du vite mer?

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80