Satset på digital markedsføring - økte salg og synlighet på nett

Motek har 60 års erfaring som byggeindustriens samarbeidspartner, og er leverandør av verdensledende verktøy, festemidler og tjenester av høy kvalitet. Motek tilbyr de mest kjente merkevarene i verden, som Hilti, Festool og Bostitch innenfor forretningsområdene næringsbygg, installasjon, trebygg og anlegg. Motek kontaktet oss da de var på leting etter et nytt digitalt byrå som kunne hjelpe dem digital markedsføring. De ønsket å øke salget på www.motek.no, og generelt skape mer synlighet og tilstedeværelse på nett. Gjennom den digitale satsningen har Motek opplevd både økning i salg på nett, mer trafikk inn til nettsiden og bredere synlighet blant målgruppen. Les mer om hvordan her:

Kunde
Motek
Kategori
Online Konvertering og branding
Produkt
Google Ads, søkemotoroptimalisering og rådgivning
Satset på digital markedsføring - økte salg og synlighet på nett

Resultater

Motek ønsket bistand med SEO (søkemotoroptimalisering) og Google Ads. Vi jobbet strategisk med organisk synlighet gjennom SEO og synlighet på relevante søkeord og søkefraser gjennom Google Ads, for å sørge for at Motek ble funnet av målgruppen i Googles søkemotor. 

Vi la et løp for å nå eksisterende kunder, men fokuserte også på å nå de som ikke søkte direkte etter Motek men heller produktene de tilbyr. En del av suksessfaktoren for å nå målgruppene var i tillegg søkeannonsering og SEO, bruk av remarketing og DSA (Dynamic Search Ads). Som en merkevarebyggende aktivitet satt vi i gang med RDA (Responsive Display Ads) som er en form for bannerannonsering. Gjennom samarbeidet har vi benyttet en kombinasjon av push og pull markedsføring for å synliggjøre Motek blant størst mulig andel kunder og potensielle kunder. I tillegg til en always on strategi med annonsering som ble kjørt løpende, har markedsføringen blitt krydret med ulike relevante kampanjer gjennom året relatert til eksempelvis Black Friday eller kampanjedager med fokus på diverse produkter. 

Satset på digital markedsføring - økte salg og synlighet på nett

Relaterte kundecaser

Lunsjhuset

Innsendte kontaktskjemaer skjøt i været - 150% økning på et halvt år med samarbeid!

Les mer

Advokatfirmaet Robertsen

Doblet antall henvendelser på nettsiden etter digital annonsering

Les mer

Bigblu

Oppnådde 270 % økning i leads og 227 % økning i salg etter fem måneder med samarbeid

Les mer

We Norwegians

Lønnsom markedsføring, og redusert kost per konvertering gjennom digital annonsering

Les mer

Møtebooking Norge

Lønnsomt samarbeid og økning i leads gjennom digital markedsføring

Les mer

Dreamwork

Oppnådde betraktelig økning av leads gjennom digital markedsføring

Les mer

Vil du vite mer?

FINN OSS

Akersgata 1

RING OSS

21 42 42 80