Havnet på Googles førsteside etter kun tre uker!

Anker Renhold leverer renholdstjenester for bedrifter og privatpersoner i Oslo og Viken. Med lang erfaring, mange kunder og gode referanser ønsket Anker Renhold å øke kundebasen ytterligere ved å bli mer synlige digitalt. De ønsket spesielt å øke trafikken på tjenestesidene rettet mot renhold for bedrifter. Vi har hjulpet dem med strukturering og optimering av siden i tillegg til innholdsproduksjon fra et SEO-perspektiv.

Kunde
Anker Renhold
Kategori
Online Konverteringer
Produkt
Rådgivning og Søkemotoroptimalisering
Havnet på Googles førsteside etter kun tre uker!

Løsning

En stor del av problemet med Anker Renholds nettside i utgangspunktet var at den ikke var strukturert på en måte som tydelig viste frem hva de drev med. Siden det ikke var tydelig nok skille mellom tjenestene på nettstedet hindret det dem i å optimere for de ulike typene rengjøring de tilbød. Det var rett og slett ikke tydelig nok at de møtte potensielle kunders ønsker når de søkte etter renholdstjenester.

Etter en analyse av kundens behov og målsetting satte vi i gang med søkemotoroptimaliseringen. Med ulike grep for å tydeliggjøre deres rolle som renholdsfirma klarte Anker Renholds nettside å hoppe fra 7. til 1. side på i Googles søkemotor på ordet “renhold”.

Vi jobbet også med sidestrukturen ved å lage flere sider som spesifiserte de ulike typene tjenester de tilbød. Med egne sider med godt innhold som spesifiserte de ulike temaene som var relevant for dem gjorde vi bredden av innholdet på siden enda tydeligere for søkemotoren. 

For det tredje produserte vi artikler som var optimert for organisk synlighet. Vi fokuserte på generelle artikler som svarte på populære spørsmål knyttet til renhold. Ved å lage innhold som rettet seg tydelig mot hva brukerne søker etter fikk Anker Renhold altså flere sider med høyere synlighet.

Relaterte kundecaser

Advokatfirmaet Robertsen

Satset på digital markedsføring og oppnådde økning i antall henvendelser gjennom nettsiden

Les mer

Bigblu

Oppnådde 270 % økning i leads og 227 % økning i salg etter fem måneder med samarbeid

Les mer

Motek

Satset på digital markedsføring - økte salg og synlighet på nett

Les mer

We Norwegians

Lønnsom markedsføring, og redusert kost per konvertering gjennom digital annonsering

Les mer

Møtebooking Norge

Lønnsomt samarbeid og økning i leads gjennom digital markedsføring

Les mer

Dreamwork

Oppnådde betraktelig økning av leads gjennom digital markedsføring

Les mer

OscarsborgOperaen

Økte publikumstallet med 12% og fikk rekordår i 2019, ved hjelp av digital markedsføring

Les mer

Vil du vite mer?

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80