Fikk bedre utnyttelse av budsjettet og økning i antall leads

Fjellvann leverer nettsider som skaper resultater og brenner for å lage gode brukeropplevelser på nett. Byrået hadde tidligere prøvd seg på søkeannonsering gjennom Google Ads, men ønsket nå å sette annonseringen ut til et byrå i håp om å oppnå enda bedre resultater. Vi overtok driften av søkeannonseringen, noe som viste seg å skape gode resultater for Fjellvann og Solid Media.

Kunde
Fjellvann
Kategori
Online Konverteringer
Produkt
Google ads og Rådgivning
Fikk bedre utnyttelse av budsjettet og økning i antall leads

Løsning

Da Fjellvann selv håndterte annonseringen gjennom Google Ads lå klikkprisen på 70-90 kr per klikk. Etter vi overtok arbeidet med annonseringen, ble klikkprisen redusert til 10-13 kr per klikk. Dette førte til at Fjellvann fikk 6-8 ganger flere klikk for samme budsjett, og dermed mye bedre utnyttelse av budsjettet, hvilket har generert flere leads og dermed nye kunder til Fjellvann. 

Som nevnt innledningsvis har ikke samarbeidet bare generert gode resultater for Fjellvann, men også gitt oss nye kunder basert på anbefalinger fra Fjellvann:

Sitat:

“Vi benytter ikke bare Solid Media til vår egen annonsering, men også for flere av våre kunder. Dette ville vi aldri gjort med et byrå som kun skal melke ut en administrasjonsavgift, for så å la det gå på autopilot. Det oppleves at det er et reelt fokus på resultater. Samtidig er det alltid godt å høre om situasjoner, hvor de anbefaler potensielle kunder å fokusere på andre områder hvis ikke digital markedsføring er riktig i øyeblikket. På grunn av dette kan vi trygt anbefale Solid Media videre til våre kunder, uten å være redde for at de skal brenne kundeforholdet.”

Daniel Granlund 

Kundeansvarlig & Partner, Fjellvann 

Tilbakemeldingen fra Fjellvann var at de opplevde prosessen som profesjonell, og at hvert enkelt ledd i Solid Media fokuserer på det de er best på, på grunn av god struktur internt. De følte at kundekontakten oppleves mer menneskelige enn automatisk og at Solid Media kom med konstruktive ideer som var verdifulle for dem som kunde. 

Det er akkurat denne opplevelsen vi ønsker at alle våre kunder skal sitte igjen med, slik at vi kan skape gode resultater og langsiktige relasjoner.

 

Relaterte kundecaser

Advokatfirmaet Robertsen

Satset på digital markedsføring og oppnådde økning i antall henvendelser gjennom nettsiden

Les mer

Bigblu

Oppnådde 270 % økning i leads og 227 % økning i salg etter fem måneder med samarbeid

Les mer

Motek

Satset på digital markedsføring - økte salg og synlighet på nett

Les mer

We Norwegians

Lønnsom markedsføring, og redusert kost per konvertering gjennom digital annonsering

Les mer

Møtebooking Norge

Lønnsomt samarbeid og økning i leads gjennom digital markedsføring

Les mer

Dreamwork

Oppnådde betraktelig økning av leads gjennom digital markedsføring

Les mer

OscarsborgOperaen

Økte publikumstallet med 12% og fikk rekordår i 2019, ved hjelp av digital markedsføring

Les mer

Vil du vite mer?

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80